06-45271325
info@opvanguniek.nl

Begeleiding

Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan (jong)volwassenen met een beperking. Heb je een indicatie van de gemeente (of krijg je deze), dan kun je met zowel een Persoonsgebonden Budget (PGB) als met een Zorg In Natura (ZIN) indicatie bij ons terecht.

Opvang Uniek biedt individuele begeleiding voor (jong)volwassenen die ondersteuning nodig hebben op verschillende levensgebieden (zoals wonen, werken, financiën en sociaal/emotioneel).

De begeleiding kan thuis plaatsvinden of op verschillende locaties  in de omgeving Achterhoek. Samen met je  vaste begeleider breng je de hulpvragen in kaart. De hulpvragen kunnen erg verschillend zijn zoals, ondersteunen bij de financiën, samen op zoek naar werk, structuur en regelmaat krijgen in je leven, ondersteunen in de weg naar een woonplek, maar misschien heb je wel een hele andere vraag waar je samen met je begeleider aan wilt werken. Je wordt actief betrokken bij de begeleiding. Samen met je begeleider zoek je naar mogelijkheden die passen bij jou. Wat kun je al zelf en waar heb je ondersteuning bij nodig.

Als u twijfelt of Opvang Uniek uw hulpvraag kan beantwoorden, neem dan vrijblijvend contact met ons op om gezamenlijk de mogelijkheden voor u te bekijken.