NieuwsVacatures

Ambulant -en groepsbegeleider kinderen/jongeren met een beperking

By 9 november 2021No Comments

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider of begeleidster die houdt van een uitdaging. Als begeleider ondersteun en begeleid je cliënten tijdens de opvang/begeleiding momenten van Opvang Uniek.

Je zorgt voor passende adequate pedagogische begeleiding (eventueel aanvullend met verzorging) d.m.v. een individuele en persoonlijke benadering op maat. Je signaleert, observeert en rapporteert en schaalt indien nodig op naar de manager zorg. Je formuleert cliëntdoelen en stelt een begeleidingsplan op, je zorgt voor de juiste toediening van medicatie aan de cliënten, tevens ben je mede verantwoordelijk voor een veilig leef -en leerklimaat. Tot slot voer je alle daartoe noodzakelijke huishoudelijke taken uit. Je ziet hierbij toe op hygiëne en veiligheid.

Een belangrijk onderdeel van deze functie is ook dat je adequaat contact met ouders/ belangenbehartigers/ familie, school of andere betrokkenen van de cliënten onderhoudt waarbij je zorg draagt voor relevante informatie uitwisseling.

Wat bieden wij?

In eerste instantie behelst de vacature een zwangerschapsvervanging (26 uur) echter zijn vaste uren bespreekbaar. Ook ga je werken op een vaste groep en met vaste ambulante begeleiding cliënten.

Wat vragen wij?

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een relevante MBO-4 opleiding (SPW/PW/MMZ-4) of de propedeuse behaald op HBO niveau.
  • Je hebt ervaring in het werken met mensen/kinderen met een beperking en/of stoornis
  • Je hebt ervaring met de doelgroep; verstandelijke en/of lichamelijke beperking, ontwikkelingsstoornissen zoals Autisme (ASS) en AD(H)D, hechtingproblematiek, angststoornissen en/of gedragsproblematiek.
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent in staat zelfstandig te werken, je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je kunt structuur bieden.
  • Je bent flexibel inzetbaar (met name buiten schooltijden, weekenden en schoolvakanties).
  • Je kunt een geldig VOG aanleveren.
  • Je bent in bezit van eigen vervoer/auto en rijbewijs B.