Nieuws

Nieuwe locatie in Bemmel!

By 22 april 2024mei 28th, 2024No Comments

Wij, Opvang Uniek, hebben positief nieuws!

Wij bieden namelijk ondersteuning en begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Ons motto is “ieder kind is uniek”. Daarbij hoort een unieke begeleiding. Dit hebben we weten te realiseren door in kleine groepen te werken waarbij er veel individuele aandacht is. Hierdoor krijgt ieder kind de zorg en aandacht die hij/zij nodig heeft.

We hebben locaties in Didam en Ulft maar gaan nu ook per 1 augustus a.s een locatie openen in Bemmel! Op deze locatie staan 2 prachtige panden. We starten met 24 logeerplekken voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Echter gaan we z.s.m verder uitbreiden. Na de verbouwing van het 2de pand willen we ook daar nog eens 24 extra logeerplekken creëren. Net als op onze locaties in Didam en Ulft zullen we ook in Bemmel ambulante begeleiding op locatie bieden. Dit kan een middag zijn maar ook 24 uur.

Wij zullen ons uiterste best doen voor ieder kind een passend groep te vinden zodat het gezin ontlast wordt en het kind in een veilige, leuke en plezierige setting aan zijn of haar begeleidingsdoelen kan werken.