NieuwsVacatures

Vacature – hulpkracht- begeleiding kinderen met een beperking

By 9 november 2021No Comments

Ben jij onze enthousiaste nieuwe hulpkracht voor de zomerperiode?

Opvang Uniek biedt professionele begeleiding en passende vormen van zorg voor het individuele, unieke kind en het gezin in samenwerking met betrokkenen.

Ieder kind is Uniek, een standaard manier van begeleiden bestaat in onze ogen dan ook niet.  We kijken naar behoeften en zorgvragen van zowel kind als gezin, en passen onze manier van begeleiden daarop aan. Op professionele wijze begeleiden we kinderen bij tal van leerzame, maar ook leuke activiteiten. Hierbij leggen we de nadruk op de mogelijkheden en sluiten we aan bij de ontwikkeling van het kind. Een veilige en vertrouwde sfeer is hierbij belangrijk.

Als hulpkracht ben je tussen de 17 en 21 jaar en geef je onder verantwoordelijkheid van de begeleidster, ondersteuning en begeleiding aan cliënten (kinderen/jongeren met een beperking) tijdens hun verblijf bij Opvang Uniek. Je zorgt, afhankelijk van de aanwezige cliënten voor adequate pedagogische begeleiding en/of verzorging d.m.v. een persoonlijke benadering. Je zorgt voor een prettige sfeer en een goed leefklimaat en voert alle daartoe noodzakelijke verzorgende, begeleidende en huishoudelijke taken uit. Je ziet hierbij toe op hygiëne en veiligheid.
Je wordt bent als hulpkracht zowel doordeweeks als in de weekenden beschikbaar voor onze vakantie- en weekendopvang gedurende de zomerperiode.

Functie eisen.
Kennis:

  • Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg en/of jeugdzorg);
  • Bekend met de verschillende beperkingen van de cliënten;
  • Kennis van pedagogische vaardigheden;

Vaardigheden:

  • Een collegiale en flexibele werkhouding;
  • Een stabiele persoonlijkheid en humor;
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Kan structuur bieden en kan initiatief nemen;
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor de overdracht en het schrijven van schriftjes en rapportages.

Sollicitatieprocedure.
Stuur uiterlijk 12 april je sollicitatiebrief met CV naar femketr@opvanguniek.nl  t.a.v. Femke te Ronde.
In week 15-16 worden sollicitatiegesprekken gevoerd en in week 17-18 meeloopdagen gepland. Aan de hand hiervan zal duidelijk worden of je geschikt bent als hulpkracht binnen Opvang Uniek.