Home » Aanmelden

Aanmelden

Stap 1:
Hoe meld ik me aan? Om je kind aan te melden heb je een verwijzing nodig van één van de verwijzers. Dit kan de huisarts, de psychiater, de jeugdarts, de kinderarts, de Gemeente of een gezinsvoogd zijn. Heb je nog geen contact met een verwijzer? Laat het ons weten. Wij zullen jou, indien nodig, raad geven over de procedure.

Stap 2:
Waar schrijf ik me in bij uniek? Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website. Ook kan je bellen naar ons algemene telefoonnummer of een e-mail sturen naar info@opvanguniek.nl. Nadat het eerste contact is gelegd zullen wij zo snel mogelijk over gaan naar stap 3.

Stap 3:
Een persoonlijk gesprek. Je gaat, indien mogelijk samen met jouw kind, in gesprek met onze professionals. Hierbij kan je eventueel een kijkje nemen bij de opvang. Wij gaan deskundig opzoek naar een passende groep en/of begeleiding. Een geschikte combinatie stellen wij als prioriteit.

Stap 4:
Er wordt kennisgemaakt met de groep en/of de begeleider. In de groepen wordt er rekening gehouden met de beperking, de andere kinderen en de activiteiten die er in de groep georganiseerd worden.

Temporibus autem

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.