Home » Aanmelden

Wachtlijst

Opvang uniek biedt maatwerk voor uw kind, dat houdt ook in dat wij kijken naar wat uw kind nodig heeft, mochten we op dit moment geen passende plek hebben op de gewenste begeleidingsvorm, dan gaan we in overleg en kijken wat we tot die tijd kunnen bieden. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben we plekken vrij in de volgende categorieën:

Logeeropvang
Leeftijd 7 tot 14 jaar locatie Didam, Ulft en Bemmel
Leeftijd 14 tot 18 jaar locatie Didam, Ulft en Bemmel
Leeftijd 14 tot 25 jaar locatie Ulft. Beperkt aantal plekken met lichte zorg

Ambulante begeleiding op het kind en/of het gezin gericht
Alle leeftijden van ma t/m do of op zaterdag

Begeleiding in onderwijs
Alle leeftijden in de omgeving van achterhoek, centraal Gelderland en Nijmegen

Naschoolse begeleiding: leeftijd van 4 tot 10 jaar locatie Didam en Bemmel
Naschoolse begeleiding: leeftijd van 10 tot 15 jaar locatie Ulft en Bemmel

Zaterdagopvang
Leeftijd tussen 4 tot 10 jaar op locatie Didam.

Aanmelden

Stap 1:
Hoe meld ik me aan? Om je kind aan te melden heb je een verwijzing nodig van één van de verwijzers. Dit kan de huisarts, de psychiater, de jeugdarts, de kinderarts, de Gemeente of een gezinsvoogd zijn. Heb je nog geen contact met een verwijzer? Laat het ons weten. Wij zullen jou, indien nodig, raad geven over de procedure.

Stap 2:
Waar schrijf ik me in bij uniek? Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website. Ook kan je bellen naar ons algemene telefoonnummer of een e-mail sturen naar info@opvanguniek.nl. Nadat het eerste contact is gelegd zullen wij zo snel mogelijk over gaan naar stap 3.

Stap 3:
Een persoonlijk gesprek. Je gaat, indien mogelijk samen met jouw kind, in gesprek met onze professionals. Hierbij kan je eventueel een kijkje nemen bij de opvang. Wij gaan deskundig opzoek naar een passende groep en/of begeleiding. Een geschikte combinatie stellen wij als prioriteit.

Stap 4:
Er wordt kennisgemaakt met de groep en/of de begeleider. In de groepen wordt er rekening gehouden met de beperking, de andere kinderen en de activiteiten die er in de groep georganiseerd worden.

Temporibus autem

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.